AshramWellness
top of page
_V6A2745.JPG

Ontspanningsmassage in Tilburg 

Gun jezelf een professionele ontspanningsmassage op maat. Ontdek de ultieme ontspanning met een massage in Tilburg.

Een ontspanningsmassage bij Ashram Wellness

Je krijgt een harmonieuze mix van Oosterse en Westerse massagetechnieken. Aruna reist de wereld af om haar massages blijvend te verbeteren voor een unieke en effectieve ervaring. Ze vraagt eerst of je de voorkeur uitgaat naar een stevige of zachte massage, zodat jouw massage wordt afgestemd op jouw behoeften. Onze ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren voor stressverlichting en welzijn. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Pak jouw rustmoment met een unieke massage. 

Arrangement

Je kan ook kiezen voor een ontspanningsmassage-arrangement. Dit is een ontspanningsmassage + hoofdmassage + gratis aroma therapie oliën. Te kiezen vanaf 75 minuten.

 

Tip: Ga je voor pure mentale ontspanning en stressverlichting? Probeer dan ook de Indiase hoofdmassage.

Prijzen:

60 minuten: €64,99

75 minuten: €79,99

90 minuten: €94,99

120 minuten: €129

_V6A3074.JPG

Liesbeth

Een heerlijk warm welkom. Super aardige vrouw. Kundig, netjes, vriendelijk, stevige massage, zachte snelle handen. Zeer aan te bevelen!!!

MASSAGE ARRANGEMENT = MASSAGE NAAR KEUZE + HOOFDMASSAGE + GRATIS AROMA THERAPIE OLIËN

Q&A

Wat is een ontspanningsmassage?

Uit ervaring blijkt dat iedereen een eigen definitie heeft van een ontspanningsmassage. Voor de en betekent het een stevige massage om de spieren te ontspannen en voor de ander juist een zachte massage, voor mindfulness en mentale ontspanning. Geeft daarom altijd van tevoren aan waarvoor je komt.

 

Betekenis

Een ontspanningsmassage is een zachte en rustgevende vorm van massage die gericht is op stressverlichting en het bevorderen van jouw algemene welzijn. Tijdens de massage worden langzame en vloeiende bewegingen toegepast op de spieren, met als doel: 

  • Stress vermindering

Regelmatige massages zijn een krachtig middel tegen stress. Verlicht spanningen in je spieren en geest, waardoor je ontspannen en energiek blijft.

  • Ontspanning spieren

Houd je spieren soepel en gezond door regelmatig een massage te nemen. Dit bevordert flexibiliteit en voorkomt stijfheid.

  • Verbeterde bloedsomloop

Een massage bevordert de bloedcirculatie, wat essentieel is voor een gezond lichaam. Optimale doorbloeding zorgt voor een betere zuurstof- en voedingsstoftoevoer naar je cellen.

  • Bevordering algehele bewustzijn

Massages dienen als een poort naar algeheel bewustzijn door het bevorderen van fysieke, emotionele en mentale welzijn.

Over het algemeen is een ontspanningsmassage dus een kalmerende ervaring die de ontvanger in een staat van rust en comfort brengt. 

 

 

Hoe vaak massage?

Optimaal profiteren van het heilzame effect van massages? Bij Ashram Wellness raden we aan eens per drie tot zes weken te komen, voor blijvende resultaten. Begin met een massage per maand. Dan voel je vanzelf of je beter wat vaker of juist minder vaak hoeft te komen. Na twee of drie behandelingen zal je merken dat je gemakkelijker kan ontspannen in het dagelijks leven veerkrachtiger wordt.

Massage Tilburg

Onze massage praktijk bevind zich in Tilburg aan de Piushaven. Er is één gecertifieerde therapeut werkzaam. Je krijgt dus altijd dezelfde behandelaar.  Benieuwd naar wat wij allemaal aanbieden? Bekijk dan onze verschillende soorten massages.

Tip! Aruna's specialiteit is de onderhoudsmassage: klassieke massage met hoofdmassage. Voor compleet fysiek en mentaal onderhoud.

Ontspanningsmassage Tilburg: Het meest ontspannen hulpmiddel om bovenop een burn-out te komen.

Wij willen dat je echt ontspant tijdens de ontspanningsmassage in Tilburg en pakken het om die reden anders aan. Al voor de massage start, brengen we je met plezier in een ontspannen toestand. Daarom wordt elke massage gecombineerd met klankschalen. Op die manier begint en eindigt je massage in een nog diepere ontspanning en geniet je van elke minuut van de ontspanningsmassage in Tilburg. Zie Ashram Wellness als het adres voor jouw massage in Tilburg. Ons doel is dat jij je steeds iets beter voelt dan de vorige keer dat je langs kwam. 

Mindfulness via massages wordt steeds populairder

Je kiest bij ons voor een klassieke, een belevings- of een ontspanningsmassage. Welke massage bij jou past ontdekken we tijdens het intakegesprek. Een belangrijk gesprek waarin je aangeeft wat de klachten zijn. Zo kunnen wij de perfecte match voor je realiseren en zul je optimaal genieten van de ontspannende massage. Het feit dat steeds meer mensen de weg naar onze salon weten te vinden, is voor ons geen verrassing. Natuurlijk heeft dat met de kwaliteit van onze ontspanningsmassage in Tilburg te maken. Het komt echter ook omdat mensen zichzelf vaker een selfcare moment gunnen. Heel goed, want daardoor leef je veel meer in het hier-en-nu.

Kloof tussen je fysieke en mentale zelf

Wat we zien is dat mensen door de drukte van alledag vaak te maken krijgen met een kloof tussen hun fysieke en mentale zelf. Ze verliezen uiteindelijk de connectie met zichzelf. En daar kunnen wij met onder meer onze ontspanningsmassages iets aan doen. Boek een massage en ervaar wat het is om puur te genieten en om automatisch weer de connectie met jezelf te vinden.

_V6A3249.JPG
bottom of page