AshramWellness
top of page
waarom massage goed voor je is_edited.jpg

Ontspanningsmassage Tilburg

Onze (vrije) tijd gaat tegenwoordig allemaal op aan de dagelijkse beslommeringen. De druk op de werkvloer wordt steeds hoger en het kost iedereen moeite om alle ballonnen in de lucht te houden. Dat maakt dat we sneller dan ooit tevoren de connectie met onszelf verliezen. Neem alleen al om deze redenen regelmatig een ontspanningsmassage in Tilburg. Op deze manier maak je een connectie tussen je lichaam en geest. Wanneer we goed voor onszelf zorgen, kunnen we zo veel meer aan! Daarnaast is het natuurlijk puur genieten.

Wat is een ontspanningsmassage?

Onze ontspanningsmassage in Tilburg is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een moment van fysieke en mentale rust. Het is belangrijk om elke 3 tot 6 weken een massage te nemen voor basis onderhoud van je lichaam, waardoor de spieren ontspannen en je meer energie krijgt. 

Na twee of drie behandelingen zal je merken dat je gemakkelijk kan ontspannen in het dagelijks leven en meer aankan en langzaam aan steeds meer kan genieten van de kleine geluksmomentjes van het leven. Self-care is key!

_V6A2795_edited_edited.jpg

ONTSPANNINGSMASSAGE IN TILBURG KAN OOK BURN-OUT KLACHTEN VERMINDEREN

Wij willen dat je echt ontspant tijdens de ontspanningsmassage in Tilburg en pakken het om die reden anders aan. Al voor de massage start, brengen we je met plezier in een ontspannen toestand. Daarom wordt elke massage gecombineerd met een deel meditatie. Op die manier geniet je van elke minuut van de ontspanningsmassage in Tilburg. Doel van de massages die je bij ons als het adres voor een massage in Tilburg kunt ervaren is dat jij je steeds iets beter voelt dan de vorige keer. De klachten moeten verminderen, dat geldt zeker ook voor de burn-out klachten.

_V6A3249.JPG

ZO LEEF JE VEEL MEER IN HET HIER-EN-NU

Je kiest bij ons voor een klassieke, een belevings- of een ontspanningsmassage. Welke massage bij jou past ontdekken we tijdens het intakegesprek. Een belangrijk gesprek waarin je aangeeft wat de klachten zijn. Zo kunnen wij de perfecte match voor je realiseren en zul je optimaal genieten van de ontspannende massage. Het feit dat steeds meer mensen de weg naar onze salon weten te vinden, is voor ons geen verrassing. Natuurlijk heeft dat met de kwaliteit van onze ontspanningsmassage in Tilburg te maken. Het komt echter ook omdat mensen zichzelf vaker een selfcare moment gunnen. Heel goed, want daardoor leef je veel meer in het hier-en-nu.

KLOOF TUSSEN HET FYSIEKE EN MENTALE ZELF

Wat we zien is dat mensen door de drukte van alledag vaak te maken krijgen met een kloof tussen hun fysieke en mentale zelf. Ze verliezen uiteindelijk de connectie met zichzelf. En daar kunnen wij met onder meer onze ontspanningsmassages iets aan doen. Boek een massage en ervaar wat het is om puur te genieten en om automatisch weer de connectie met jezelf te vinden.

IN DE GEUREN LAVENDEL, TEA TREE EN EUCALYPTUS

Behalve de beste massages, schaf je bij ons ook essentiële oliën aan, onder meer in de geuren lavendel, tea tree en eucalyptus. In combinatie met een klassieke diffuser die we ook te koop aanbieden (eventueel zelfs met afstandsbediening) creëer je ook thuis een ultiem gevoel van mindfulness.

bottom of page