AshramWellness
top of page

CONTACT

Openingstijden:

Dinsdag: 13:30 -19:30

Woensdag: 10.00 - 17:00

Donderdag: 13:30 - 19:30

Vrijdag: 10:00 - 17:00

Zaterdag t/m maandag gesloten

Openingstijden massage workshop:

Je kan onze workshops ook buiten onze openingstijden en op zaterdag boeken. Stuur een mailtje met daarin een aantal momenten dat het jou/jullie uitkomt. Dan vinden we samen een datum die schikt.

Voor een massage in Tilburg ga je naar Ashram Wellness

06 23149601

  • Instagram
  • Facebook

Thanks for submitting!

DHOI0181_edited.jpg

WIE WIJ ZIJN

We streven naar een wereld waarin mensen zichzelf regelmatig een selfcare-moment gunnen waardoor er meer in het hier en nu geleefd wordt en innerlijke rust ontstaat. We geloven dat mensen hierdoor gelukkiger worden.

Ashram Wellness is ontstaan doordat de behoefte aan ontspanning en rust hoger lijkt dan ooit. Door overvolle levens en hoge druk verliezen steeds meer mensen zichzelf in dagelijkse bezigheden. We krijgen steeds vaker te maken met depressies, burn-outs of oververmoeidheid. Vaak kunnen we deze gevoelens niet plaatsen. Er ontstaat een kloof tussen je fysieke en mentale zelf. In andere woorden: ‘Je verliest de connectie met jezelf.’


Bij Ashram Wellness geloven we erin dat je door een moment van ontspanning tot rust kan komen en een connectie met jezelf kan maken. Via een rustmoment kan zal je mentaal en fysiek toegeven aan de behoeften van je lichaam en erachter komen wat echt belangrijk voor je is.

Mocht je vragen hebben voor ons, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen.

Dit willen we bereiken middels wellness massages met een ayurvedische ondertoon. Bij Ashram Wellness begint de ontspanning al voordat de massage start. Dit kan bijvoorbeeld middels een kaartrekking en/of een meditatie, zodat jij zo ontspannen mogelijk je massage ingaat.

Ashram Wellness is er voor iedereen die zich aangetrokken voelt door dit bericht of uit is op pure ontspanning. Dit verdient iedereen, ook jij.

Kom na elke behandeling van Ashram Wellness een stapje dichter bij jezelf. Naarmate de tijd zal je steeds sterker, ontspannener en meer opgeladen door het leven gaan. Geef jezelf een moment om fysiek en mentaal tot rust te komen.

Wilt u officieel een klacht indienen tegen Ashram Wellness? Lees hier hoe het werkt. 

bottom of page