AshramWellness
top of page

Recensies

Ashram Wellness heeft in totaal 250+ reviews van gemiddeld 5 sterren. De reviews zijn verspreid over Google Reviews en Treatwell Reviews. Bekijk hieronder een aantal mensen die jou voorgingen.

Deel jouw ervaring op Google en krijg €5 korting op je volgende behandeling.

*De korting wordt automatisch verrekent in de salon.

Ontwerp zonder titel.png
Prettige ontspannen sfeer, vakkundige massage met veel gevoel voor persoonlijke wensen en behoeften. Tijdens de behandeling voelde ik gewoon de vermoeidheid uit mijn lichaam stromen. Vooral bij de benen.
Marco - 09-02-2023
Ik had last van klachten en Aruna heeft me heerlijk laten ontspannen en de klachten na 1 behandeling al verlicht. Ook heeft ze me veel uitleg gegeven en tips gegeven hoe ik de komende periode het meest ontspannen blijf. Ook nog eens super gezellig! Aanrader!
Rachne - 22-08-2022
Aruna heeft met veel aandacht en zorg mijn nek schouders en hoofd gemasseerd. Ik merk dat Aruna zich telkens weer blijft ontwikkelen tot een nog betere masseuse.
Thomas - 24-10-2022
_V6A0512_edited.jpg

Super mooie kamer , met een hele leuke spontane dame , eerst een kennismakingsgesprek , vervolgens advies over welke olie op dit moment het beste is , daarna een heerlijke massage met zo nodig uitleg over wat ze voelt in je lijf . Na afloop herboren . Een echte aanrader .

Nikki - 05-08-2022

Ontwerp zonder titel.png
Toen ik binnen kwam voelde het gelijk goed Het was mijn eerste keer in haar salon Ze legde mij precies uit wat ze in haar behandeling ging doen En we keken samen welke olie het beste bij mij paste Rustgevende muziek en een goeie energie Ik heb mijn 2 de afspraak na afloop gelijk ingepland Dit keer ga ik voor een klassieke body massage.
Mimi - 12-07-2022
Een hele lieve meid die wist wat ze deed. Ze vroeg naar mijn wensen en hield deze goed vast te houden. Ze was erg netjes in contact. Wanneer ze je vroeg om uit te kleden of om te draaien hield ze fijn rekening met mijn privacy. De ruimte was heel fijn rustig en schoon, iets wat vanaf de eerste stap binnen als ontzettend fijn werd ervaren. Toon minder
Laura  - 06-05-2022
Zeer professionele benadering met aandacht voor de persoon. Message op persoon afgestemd met de juiste intensiteit en voorkeur. Mooie behandelruimte met uitstekende hygiëne.
Marco - 26-06-2022

Wat een geweldig dikke aanrader dit. Van begin tot het eind zo geweldig en daarnaast is ze een hele fijne persoonlijkheid wat betreft positieve energie. Dit was mijn eerste keer hier maar dit is voortaan mijn vaste adres. Doen !!!!

Pim - 17-06-2022

_V6A3203.JPG
Ontwerp zonder titel.png
Job nicely done. The therapist know what she is doing and what need to be done, adjusting her technic along the session.
Karina - 03-06-2022
Aruna is vriendelijk en heel professioneel. Ik voelde me meteen op me gemak. Massage was super fijn. Ik heb de hele dag kunnen nagenieten.
Chandra - 15-05-2022
Een hele fijne passende ontspanningsmassage gehad, afgestemd op mijn lijf. Aruna neemt de tijd voor je. De salon is netjes, warm en sfeervol.
Joes - 27-06-2022

Proef de sfeer

Ben je nog niet eerder bij Ashram Wellness geweest? Bekijk wat je kan verwachten van de sfeer op onze locatie aan de Piushaven in Tilburg

bottom of page