AshramWellness
 

RECENSIES

Lees hieronder reviews van onze bezoekers. Benieuwd naar meer? Lees hier meer recensies via Google Reviews

Deel ook jouw ervaring via Google en ontvang €5 korting op jouw volgende behandeling. 

 

ZIJ GINGEN JOU VOOR

U kunt meer recensies vinden via Google Reviews

Laat zelf een recensie achter via op Google reviews en krijg 10% korting op uw volgende bezoek.

Vanaf de eerste keer dat ik bij Aruna was geweest was ik verkocht. Zeer deskundig, heel aardig en ik voelde me meteen op mijn gemak. Echte aanrader.

Inge

Bij Aruna een lekker rug massage genomen. Zij laat jou gelijk thuis voelen, zo thuis dat ik tijdens het masseren inslaap viel... maar dat betekend alleen maar goed. Kon 45 min ontspannen en lekker aan nergens denken! Toppieee. Thanks Aruna, kom zeker weer eens langs :)

 Waidy S

Bedankt voor de hele fijne massage. Ik voelde me daarna helemaal ontspannen. Bij Ashram Wellness kwam ik in een fijne en ontspannen omgeving. Ik kom zeker terug.

Chandra N

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Onlangs een heerlijke massage ontvangen van Aruna! Ze stelt je op je gemak en neemt echt de tijd voor je. Ik heb zeer genoten, Ashram Wellness is een echte aanrader voor iedereen die even goed tot rust wilt komen!

J

Mijn stress knopen zijn weggemasseerd! Heel erg bedankt Aruna!

Chris de L

Heerlijk gemasseerd, ze weet precies wat ik wil nadat ik aangaf wat mijn klachten waren. De volgende afspraak staat al gepland!

Ray A

Heerlijke massage gehad bij Ashram Welness. Hierna voelde ik mij helemaal zen en ontspannen. Ze wist de spieren precies te vinden en goed aan te pakken. Ik kom hier zeker terug.

Thomas

Positief: Kwaliteit
Ik heb onlangs genoten van mijn eerste afspraak bij Aruna. De massage overtrof verreweg mijn verwachtingen en Aruna kwam heel bekwaam en warmhartig over. Een hele fijne ervaring die ik aan iedereen kan aanraden! Ik ga voor mijn volgende massage zeker weer een afspraak bij Ashram Wellness boeken.
Dit is een citaat uit een recensie. Laat je klanten aan het woord om aan iedereen te vertellen hoe goed jij en/of je bedrijf zijn!

Nicole