AshramWellness
top of page
Aruna Doevendans

Vegan chocolade havermoutpap

Bijgewerkt op: 11 jan. 2022

Verwen jezelf met een zoet en verantwoordelijk ontbijtje van Chicks Love Food! Voor mij word de toon gezet in de ochtend. Als ik relax met begin met een goede work-out en ontspannen mijn ontbijt maak, kan ik de rest van de dag productieve en positieve vibes vasthouden. Zeker als ik start met dit havermoutgerecht!


Enjoy!

Chocolade pap Van chocolade kunnen we natuurlijk nooit genoeg krijgen. Daarom deze havermoutpap met een overload of chocolate. Ongezond? Integendeel! Cacao is juist een superfood, het zit bomvol vitamines, mineralen en antioxidanten. En het geeft je door het stofje endorfine wat aangemaakt wordt, een happy feeling. Er is toch geen betere manier om je dag te beginnen?

Benodigheden (voor 1 persoon): – 250 milliliter amandelmelk – 6/7 eetlepels havermout – 1 banaan – 2 eetlepels (rauwe) cacao poeder – 1 eetlepel chocolate chips of rauwe cacao nibs – handje bananenchips

En zo doe je het: – Breng de amandelmelk samen met de havervlokken aan de kook. – Prak de banaan fijn en voeg deze toe aan de havermoutpap, roer goed door zodat dit een egaal mengsel is geworden. – Als de havermout kookt, voeg je de 2 eetlepels cacao toe. Laat deze nog 2 minuten door pruttelen. – Giet de pap in een schaaltje en sprenkel hier de bananenchips en cacao nibs overheen.























55 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page