AshramWellness
top of page

BINNENKORT

Cursus Indiase hoofdmassage

'Een complete cursus waarin de nieuwe westerse & eeuwenoude Indiase kennis elkaar tegemoet komen'

_V6A0152 copy.jpg

Ontvang vrijblijvend meer informatie

Laat je e-mail achter en ontvang meer informatie 

Bedankt. Je ontvangt binnen 3 werkdagen meer informatie!

Jouw docent

Aangenaam! Mijn naam is Aruna Doevendans en ik zal de cursus Indiase hoofdmassage verzorgen.

Hoewel ik ben geboren en getogen in Nederland, liggen mijn roots in India. Ik ben opgegroeid in een familie waarin de Indiase hoofdmassage het medicijn was tegen hoofdpijn en een manier om iets liefs voor elkaar te doen. Zo heeft mijn moeder het geleerd van mijn oma. En ik van mijn moeder. 

Later ben ik opgeleid door een gecertificeerd massagetherapeut met een specialisatie in de Indiase hoofdmassage. Hier kwamen de westerse en oosterse kennis elkaar al tegemoet. Sinds ik in januari 2023 in India verder heb geleerd, kan ik zeggen dat het plaatje compleet is!

Met deze unieke combinatie aan kennis verzorg ik veel hoofdmassages. Ik kan niet wachten om deze kennis via de cursus Indiase hoofdmassage aan anderen te leren. Zodat andere masseurs dit ook kunnen toepassen in hun praktijk of bij mensen die ze liefhebben.

Geef of neem een andere cursus

Neem of geef een massage cursus cadeau. Verras iemand met een privé workshop rugmassage, voor één of twee personen. Via de giftcard zijn de onderstaande workshops te boeken. Geef je liever een massage cadeau? Geef dan een giftcard!

bottom of page