AshramWellness
 
 

KLASSIEKE MASSAGE

Geschikt voor: Klachten & Ontspanning

Tijdens een klassieke massage worden de spieren goed aangepakt. Erg geschikt wanneer het lichaam stijf voelt of wanneer er specifieke klachtgebieden zijn. Je kan hierbij aangeven dat bepaalde gebieden meer aandacht vragen. Bv. last van onderrug, schouders of hoofdpijn.

30min: Massage achterzijde lichaam (€29,99)

60  of 90min: Voor- en achterzijde lichaam (€56,99/€89,99)

ONTSPANNINGSMASSAGE

Geschikt voor: Pure ontspanning

Tijdens deze ontspanningsmassage wordt er gebruik gemaakt van speciale ontspanningsolie. De geur en ingrediënten zorgen ervoor de dat massage fysieke en mentale rust verzorgd. 

30 minuten: Massage achterzijde lichaam (€29,99)

60 of 90 minuten: Voor- en achterzijde lichaam (€56,99/89,99)

RUG, SCHOUDER EN NEKMASSAGE

Geschikt voor: Hoofdpijn & last van rug, schouders en nek

Tijdens deze triggerpoint massage worden rug, schouder en nek gemasseerd om klachten te verlichten en om tot rust te komen. De massage zorgt zowel voor ontspanning als verlichting van stress, hoofdpijn en pijnlijke spieren. Hierbij wordt gemasseerd met een spierverwarmende balsem die nog uren doorwerkt.

Bij 60 minuten kan er een combinaties gemaakt worden met de hoofdmassage.

45min (€44,99)

60min (€59,99)

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Geschikt vanaf het tweede trimester

Een zwangerschapsmassage heeft alle voordelen van een gewone massage en meer!

Het kan lichamelijke klachten verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanning verminderen. 

Uit onderzoek blijkt dat deze massage ervoor zorgt dat je minder stresshormonen aanmaakt en het verlaagd de kans op complicaties tijdens de bevalling. Daarnaast verbeterd het de doorbloeding, waardoor zowel moeder als kind meer zuurstof en voedingsstoffen binnenkrijgen. 

Tot slot maken massages een gelukshormoon aan, dat jullie beiden bereikt.

60 min: €59,99

De (enige) andere optie voor zwangere dames is de Indiase hoofdmassage.

HOT STONE MASSAGE

Geschikt voor: Vermoeidheid, onstresst, ontspant, troostend

Tijdens een Hot Stone Massage wordt het lichaam gemasseerd met handen en verwarmde vulkaanstenen. De stenen worden op specifieke acupunctuurpunten van het lichaam gelegd, wanneer deze onderdelen niet worden gemasseerd. De warmte zorgt – in combinatie met de masserende bewegingen – niet alleen voor diepe ontspanning, maar ook voor stimulatie van de bloedsomloop, afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

30min: Achterzijde lichaam (€29,99)

60 of 90 min: Voor- en achterzijde lichaam (€59,99/€94,99)

INDIASE HOOFDMASSAGE

(CHRAKRA MASSAGE)

Geschikt voor: Hoofdpijn, het openen van innerlijke blokkades, ontspanning en burn out klachten

Tijdens deze chakra massage wordt je vanaf je sleutelbeen omhoog gemasseerd. Eerst bepalen we welke van de drie dosha oliën het beste bij jou past en daarna gaan we van start. 

30/60min (€29,99/€59,99) 

AROMA THERAPIE

Geschikt voor: Extra langdurende ontspanning en/of klachtbehandeling waarbij je huidige gemoedstoestand wordt verbeterd met heerlijke geuren.


Een klassieke of ontspanningsmassage waarbij de olie speciaal voor jou gemaakt wordt. Aan de hand van jouw wensen, klachten en/of voorkeursgeuren. Hierbij kan je denken aan zowel mentale ontspanning, fysieke klachten en zelfs huidproblemen. De olie wordt gemaakt aan de hand van jouw behoeften.

30 min: Achterzijde lichaam (€34,99)
60 of 90 min: Voor- en achterzijde lichaam (€59,99/€94,99)

ENERGETISCHE BEHANDELING 

(CHAKRA MASSAGE)

Geschikt voor: Wanneer je niet lekker in je vel zit, een burn out hebt, mentale blokades hebt, laag in je energie zit, en nog veel meer! Wanneer je niet zeker weet of deze behandeling geschikt is voor jou, kan je altijd contact met ons opnemen.

Deze behandeling bestaat uit:

- Consult
- Behandeling
- Na bespreking

De behandeling bestaat uit een energetische massage. Hierbij worden je energieën als het ware gemasseerd waarna je een intuïtieve massage krijgt. Om innerlijke blokkades op te heffen en energie te laten stromen. Het is ook mogelijk om een kort traject aan te gaan. Deze bestaat uit twee behandelingen en een rapport wat wordt nagestuurd. Bij interesse kan je deze behandeling boeken en het verder bespreken in de salon of neem contact op.

60min (€59,99)